17 juni: STROOM Summer Rooftop Party 2017

STROOM Rotterdam organiseert op zaterdag 17 juni voor de zesde keer een Rooftop Party. Op het dak van de voormalige energiefabriek aan de Lloydstraat zullen 8 DJ’s tijdens de Summer Rooftop Party het tegen elkaar opnemen in een bijzondere battle met eclectic sounds en latin house.
Het is de hoogste tijd voor je zwoelste outfit! Na het succes van de voorgaande edities vormen de sexy sounds van de Silent Disco opnieuw de hartslag van de avond. Op het feest zal gebruik worden gemaakt van kleurrijke koptelefoons (Silent-Disco-formule). Het dakterras van STROOM kijkt uit op de Euromast en de skyline van Rotterdam.

Vanzelfsprekend serveren we op ons urban dakterras een compleet feest, met een verfrissende Gin & Tonic Bar, waanzinnige cocktails en handmade lemonades van Spring Bay, sappige wijnen en heerlijke happen van de grill en BBQ. De line-up van de artiesten bestaat uit Pascal Morais, Morad Moradzo, D-Rashid Sahib, Desiray Saija, Tim Beumers, Fes Travaganza, Tokyoboss en DJ Funky Monnett. De kaartverkoop is reeds gestart. Kaarten zijn te koop via de website van STROOM Rotterdam.

Kaartverkoop

stroom-170 web2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: