STROOM lanceert zijn zomerse menukaart

Hotel-brasserie STROOM lanceert zondag 19 maart z’n nieuwe menukaart vol met zomerse gerechten. Bij het samenstellen liep ons al het water in de mond.
Nieuw op de kaart is de gezonde STROOM Poke Bowl met coquille, zeewier, avocado, komkommer, edamame, radijs, worstel, rijst en sesamdressing. En wij kijken ook uit naar de dry-aged rib-eye van biologische slagerij De Groene Weg, geserveerd met bearnaisesaus, biologische frieten en frisse groenten.

Culinaire Hoed

culinaire-hoedWie onze dagelijks wisselende Plat du Jour bestelt, schenkt automatisch aan een heel goed doel. Eén euro per gerecht doneert brasserie STROOM aan het Daniël den Hoed Ziekenhuis in Rotterdam, een onderdeel van het Erasmus MC.
Deze actie De Culinaire Hoed organiseert de Daniel den Hoed Stichting in samenwerking met groothandel Zegro en de culi-blog Buik van Rotterdam. Het is een fundraisingsactie waarbij restaurants in de regio Rotterdam financieel kunnen bijdragen aan  baanbrekend kankeronderzoek.
De actie duurt tot september 2017 en wordt afgesloten tijdens het culinaire evenement Rotterdamse Kost. Het restaurant dat het meeste geld inzamelt, ontvangt de Gouden Culinaire Hoed.

Nieuwe menukaart STROOMSTROOM_WEB_menukaart_2017_voorjaar_NL_DEF-1
Bij STROOM (Hotel – Brasserie – Bakkerij – Verswinkel) kun je op elk moment van de dag
binnen lopen. Voor een kopje koffie, een vers ontbijtje, maar ook gewoon om lekker te werken of af te spreken.
Voor elk moment van de dag hebben we iets lekkers voor je.

Klassiekers
Op de kaart staan natuurlijk onze klassiekers zoals de hamburger, de Ceasar salade, de clubsandwich, de vegaburger, de halve kip en de gamba’s. De inmiddels zeer geliefde hamburger heeft een nieuwe twist gekregen.
Op de menukaart voor het diner sieren een biologische dry-aged rib-eye, kalfsoester, lamsrack, zeewolf, rode curry en natuurlijk de Vis van de Dag en de handgemaakte pasta’s van Burro e Salvia op Katendrecht.

 

 

 

 

 

High Tea met spirit

spirited-high-tea
Foto: Hotspotjes

Voor de middag en de vroege avond serveren we ook onze High Tea’s, High Wines en onze nieuwe Spirited High Tea. Deze laatste komt met met soep, sandwiches, hartige hapjes, thee en een heerlijke cocktail.
Kom genieten in STROOM. Als je een indruk wilt krijgen van de Spirited High Tea kun je de blog van de schrijvers van Hotspotjes lezen. Zij namen onlangs in onze Brasserie de proef op de som.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: