Artwork hotel STROOM Rotterdam succesrijk

Het artwork van Thijs Kelder in STROOM Rotterdam is succesvol geïnstalleerd en wordt met open armen ontvangen. Hotelgasten reageren enthousiast op de afbeelding en maken selfies bij het kunstwerk van Studio Ruwedata. Het werk is een grafische verbeelding van het Rotterdamse urban boutiquehotel & brasserie op de Lloydpier.

00-artwork13-web-8043

Beeldtaal
De print in de gang op de eerste verdieping omvat enkele nieuwe illustraties en enkele die de vaste STROOM-bezoekers al kennen, zoals die van het nieuwe logo en de geheel vernieuwde website.
De krachtige beeldtaal die Thijs Kelder maakt, zal op nog meer plekken in het hotel terugkomen. Hij heeft voor vele plekken in het gebouw nieuwe routing- en kamernummerbordjes ontworpen. Deze zullen binnenkort worden bevestigd.
Lichtbakken
Op dit moment werkt hij aan een groot artwork van hergebruikte lichtbakken, dat wordt bevestigd boven de entree naar de eveneens vernieuwde vergaderruimte.

stroom_mural_wip

De lichtbakken, die worden voorzien van energiezuinig led-verlichting, zijn een knipoog naar het stroomdraden-kunstwerk van Ka-Lai Chan in de brasserie. De lichtbakken worden verbonden met dezelfde soort stroomkabels.
Op de platen in de lichtbakken ontwerpt Kelders Studio Ruwedata afbeeldingen die onze gasten de weg zullen wijzen naar de wc, brasserie, lift, kamers en dakterras.
Thijs Kelder is een van de kunstenaars in de portefeuille van Mothership, de onderneming van Jeroen Everaert die kunst in steden toegankelijk en zichtbaar maakt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: