Summer Rooftop Party wordt zwoel en oorverdovend stil

De Summer Rooftop Party van STROOM Rotterdam krijgt een verrassende extra dimensie. Alle gasten van Rotterdams zwoelste zomerparty kunnen op 18 juni vanaf 18.00 uur helemaal uit hun dak gaan met een oorverdovende silent disco.

silent disco 02Tijdens de Rooftop Party verandert het gehele hotel in een ontspannen club met heerlijke muziek die door 3 DJ’s en een live optreden van de Zuidafrikaanse electronic-band GoodLuck.
Zowel het dak als de lounge als entresol zullen voor de Rooftop Summer Party worden benut. 

IJzersterke line-up
,,We hebben voor dit feest een ijzersterke line-up”, zegt mede-eigenaar Jantiene Berg van STROOM. ,,Er draaien drie geweldige DJ’s en GoodLuck stond in 2015 zelfs in het voorprogramma van Pharrell Williams’ wereldtournee.”

100 Gratis prosecco’s!
De Rooftop Party begint al om 18.00 uur. De eerste honderd gasten worden beloond met een sprankelende glas prosecco! Als dat geen kickstart is…

GoodLuck
GoodLuck-Live-1

De band GoodLuck trad niet alleen op met Pharrel Williams, maar ook met Clean Bandit, Jungle, Basement Jaxx , Paul Oakenfold en Groove Armada. GoodLuck bestaat uit Ben Peters op elektronische productie, percussie en ukelele, Matthew O’Connell op keyboards en saxofoon en Juliet Harding live vocals en LED tamboerijnen. De band staat bekend om de live performances vol energie. En laat nu goed uitkomen in STROOM. It will be electrifying!

DJ’s
De DJ’s die optreden zijn Pascal Morias, TokyoBoss en D-Rashid. De laatste twee draaiden eerder ook op de Rooftop Parties van STROOM.
TokyoBoss D-RashidHet is al de derde editie dat TokyoBoss achter de draaitafel staat. Ook nu krijgt hij gegarandeerd de party aan het bouncen met zijn aanstekelijke beats.
D-Rashid sluit de avond af. Zijn aanstekelijke enthousiasme voor muziek zorgt altijd voor een glimlach bij het publiek. Met zijn mix van opzwepende house en sexy latin blijft er niemand stil staan bij zijn shows.
Pascal Morais is de nieuwe aanwinst. Van hem kun je lekkere Afro moraishouse beats verwachten met een vleugje latin en heerlijke zwoele vocalen gecombineerd met precussie en soulful beats. Onlangs kwam zijn nieuwe single All on Me uit.

Zwoel zomerrestaurant
kreeftOp het urban dakterras wordt een swingend  zomerrestaurant opgebouwd. Onze keukenbrigade onder leiding van Hendry serveert malse kreeft en hamburgers van de BBQ. Paul van den Hooven versterkt het team achter de BBQ en tekent voor de verse home-made worsten van Wild Vleesch.
Grapedistrict vult de glazen met schitterende zomerwijnen. We love Home Made zorgt voor non-alcoholische versnaperingen en fantastische cocktails met premium distillaten.

Lekker ijs van Lekkernijs!
De frisse verrassing van de avond wordt verzorgd door Lekkernijs, de eerste mobiele nitro ijs-beleving. Babette en haar team serveren ijs dat vers, puur, super smooth is. Denk aan een chocolade cocktail ijsje met verrassende chocoladestukjes, citroen en Mezcal of een mandarijnen cocktail-sorbet met Mezcal.

PROGRAMMA STROOM ROOFTOP SUMMER PARTY
Lloydstraat 1, Rotterdam
Aanvang:
18.00 uur
Einde: 23.00 uur

18.00-19.30 Pascal Morais
19.30-20.30 GoodLuck
20.30-21.50 TokyoBoss
21.50-22.00 Suprise act
22.00-23.00 D-Rashid

Summer Rooftop Party is uitverkocht!
Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via receptie@stroomrotterdam.nl
Hou Facebook in de gaten voor onze volgende Rooftop Party!

Wild_Vleesch_logo grape districtlekkernijs

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: