STROOM Rotterdam voorbereid op winterse Rooftop Winter Party

STROOM Rotterdam houdt er ernstig rekening mee dat de Rooftop Winter Party van 2016 met winterse neerslag zal worden gevierd. Op zaterdag 16 januari wordt een temperatuur verwacht van rond  het vriespunt en is er kans op de eerste sneeuw van deze winter.
De organisatie zet extra tenten en heaters in, maar roept de gasten ook op om warme kleding aan te trekken.

Grote belangstelling

De tweede Rooftop Winter Party op de Lloydpier zou wel eens een echt sneeuwwit feest kunnen worden. Geprikkeld door de grote belangstelling en de lage temperatuur stelt STROOM ook de lounge en de entresol in de voormalige energiefabriek ter beschikking aan het feest. Hier kunnen mensen ook feesten en even opwarmen.

d-rashid Top-DJ’s
Op het dak warmen enkele muzikanten en drie top-DJ’s de gasten op voor een heerlijk spektakelstuk met uitzicht op de Euromast en de skyline van Rotterdam. Achtereenvolgens treden op tijdens de Hotelnacht Doc. Rogers, Tokyo Boss en D-Rashid (foto).

Wijn en cocktails
Op het dak is een wijnbar van Grape District aanwezig en in de cocktailbar maken de professionals van Bar Support geweldige creaties. Ondertussen verzorgen de teams van Wild Vleesch en STgrape districtROOM voor een heerlijke BBQ met hamburgers, varkensvlees van het spit. Enkele vegetarische varianten ontbreken natuurlijk niet.

Uitverkocht
Alle kaarten zijn al weken uitverkocht en op Facebook worden kaarten geruild. De organisatie waarschuwt mensen voor ‘valse kaarten’ en niet-bevestigde kaarttransfers.
Entreebewijzen die van eigenaar zijn gewisseld zonder een schriftelijke bevestiging van STROOM worden als ongeldig gezien. ,,Alle kaarten zijn uitverkocht. Wij vinden dat we veel te veel mensen hebben moeten teleurstellen”, zegt organisatrice Jantiene Berg. Volgens de hotelier zal STROOM een streng, doch rechtvaardig deurbeleid voeren.

STROOM Rotterdam, de Urban Experience

Lloydstraat 1
Event: tussen 18.00 uur en 23.00 uur

Tickets: uitverkocht
Munten voor consumpties: vanaf 2,00 euro per munt. Minimale afname 5 munten per persoon à 10 euro.

 

Hotelnacht Stroom
Rooftop Winter Party op het dakterras van STROOM Rotterdam.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: