Hotel STROOM Rotterdam: warme aanbeveling in Michelin Gids

Hotel STROOM: warme aanbeveling in Michelin Gids

De Michelin Gids heeft hotel STROOM Rotterdam opgenomen in de kleine selectie van Rotterdamse hotels. De inspecteur schrijft warme woorden over het urban boutiquehotel dat is gemaakt in een voormalige elektriciteitsfabriek in het Lloydkwartier.
Michelin Gids 2016Uit de Michelin Gids 2016 over STROOM, dat sinds twee jaar nieuwe eigenaren heeft: ,,Ooit werd er stroom opgewekt in deze voormalige elektriciteitscentrale, vandaag huist er een urban boetiekhotel. Het interieur is aangekleed met sober design, maar de persoonlijke aanpak van de uitbaters zorgt voor warmte. Stroom? Zinderend!’’
Of in het Engels: ,,Once energy was generated in this former power station, today it houses a boutique hotel. The interior has a rather austere design, but the personal approach of the managers brings warmth to the place. The effect is truly electric.”

Zusterhotel Suite Hotel Pincoffs werd eveneens in het zonnetje gezet. Het kreeg (opnieuw) als enige hotel in Rotterdam de zo gewilde ‘rode huisjes’ toebedeeld. In de Michelin Gids betekent dit de kwalificatie Aangenaam Overnachten, die slechts voor 50 hotels in Nederland is weggelegd.

Ontdek het nieuwe STROOM – de Urban Experience!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: