17-01: Rooftop Winter BBQ met live act Romeo en DJ’s

Romeo in STROOM Rottedam - your urban experience (5)

Foto: Foto Onno Kemperman. Styling: Lies Waterman en Machella Eerembeemt.

DrukwerkDe Rooftop Winter BBQ op het dakterras van STROOM Rotterdam wordt opgesierd met een hartverwarmende live act.
Op 17 januari zal de Nederlandse popgroep Romeo letterlijk de sterren van de hemel zingen in het tijdelijke openluchttheater van het hotel in het Lloydkwartier.

Romeo had in 1998 een hit met Coming Home . De band maakt zijn rentree en werkt aan een nieuwe versie van hun laatste hit (luister hier).
Net als Romeo viert ook STROOM Rotterdam zijn rentree. Het hotel en de brasserie zijn vernieuwd. Ter gelegenheid van de heropening geeft STROOM zijn feestje.

Romeo werd in 1994 opgericht door Clifton Giersthove, Milton Wijngaarde en de tweelingbroers Julian en Spencer Barry. De mannen leerden elkaar kennen op de SKVR-muziekschool in Rotterdam. Ze waren vastberaden door te breken met hun soulvolle popharmonies, die later de onderscheidende Romeo-sound zou worden.
Gemakkelijk ging het niet. Na vele afwijzingen namen ze in 1997 een demo op en lieten deze bij vele platenmaatschappijen horen. De groep bracht Always fall for love als eerste single uit.
Pas met de tweede single, Coming Home, werd de groep bekend bij het grote publiek. Met dit nummer, geschreven door Romeo, Eddy Zoey en Jay van de Berg, wordt de groep bekend bij het grote publiek.
Romeo bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. Het nummer behoorde tot de 20 best verkochte singles van het jaar 1998 in Nederland (50.000 exemplaren verkocht). De vele successen en internationale optredens waren het gevolg van het harde werken en het geloof in zichzelf.
Na jaren van stilte hebben drie van de vier originele bandleden, Spencer, Milton en Julian besloten te doen waar ze goed in zijn: het schrijven en zingen van aanstekelijke popnummers.
Romeo zal op 17 januari iedereen laten genieten van onder andere de hits Coming Home, Secret Love, 100% Verliefd en een aantal herkenbare nummers in een eigentijds jasje.
Dit is geen comeback; It’s coming Home for the gentlemen of popmusic!

Julian Barry alias DJ Brixton.
Julian Barry alias DJ Brixton in STROOM Rotterdam.

”Oh baby, it’s cold outside!”, is de titel van de door STROOM georganiseerde Rooftop Winter BBQ op zaterdag 17 januari.
Tussen 19.00 uur en 22.00 uur brandt de BBQ, draait het spit en laten twee DJ’s hun tunes horen, onder wie Julian Barry alias DJ Brixton. Rond 20.00 uur geeft Romeo zijn live act ten beste.

Entree is mogelijk met een voucher van de HotelNacht of met STROOM entreekaarten in de losse verkoop.
De STROOM entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de hotelreceptie van STROOM à 10 euro per persoon, inclusief één drankje, live optreden van Romeo en twee DJ’s.
De consumpties (eten & drinken) tijdens de BBQ kunnen eenvoudig op het dakterras worden afgerekend met pin.
Start het nieuwe jaar cool en kom naar onze Rooftop Winter BBQ.  Volg onze site, blog en de site van HotelNacht voor het laatste nieuws.

STR Winter BBQ met live muziek

 

STROOM Rotterdam logo, Lloydstraat 1, 010-2214060, www.stroomrotterdam.nl

Tijdens de HotelNacht kan een klein aantal van de kamers in STROOM tegen bijzondere prijzen worden geboekt door Rotterdammers. Zo leren de Rotterdammers de leukste hotels van hun stad kennen en die ervaring mogen ze dan weer delen met de rest van de wereld. Pure Rotterdam Promotie.
Alle deelnemende hotels organiseren in de HotelNacht op 17 januari events, zoals STROOM de Winter BBQ.
Hotel STROOM is reeds uitverkocht.

STROOM Rotterdam, de Urban Experience.
Walk in, check in – it’s just electrifying!

——————————————————————————-

pincoffs-groenBij zusterhotel Suite Hotel Pincoffs (Stieltjesstraat 34) kun je in de namiddag (vanaf 17.00 uur tot 19.30 uur) terecht voor een intiem lounge-concert van Bregje Sanne Lacourt, Lu Lu Doxin en Michel Ebben. Zij brengen in de sfeerrijke bar van Pincoffs bij het haardvuur hun prachtige Winter Songs ten gehore. Een huiskamerconcert van hoge kwaliteit.
Alle artiesten lanceerden kortgeleden prachtige albums.
Pincoffs’ barman schenkt op deze avond heerlijke gin-cocktails, Pincoffs Pink Fizz en veel meer lekkers. Pincoffs heeft mooi bier van Brand van de tap, maar ook heerlijk winterbier van Texel.

hotelnacht2
PROGRAMMA HOTELNACHT BIJ ALLE DEELNEMENDE ROTTERDAMSE HOTELS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: